Коломойський повідомив: тепер я дуже люблю мокшандського карлика!

benia love putin

Сьогодні відбулося дві знакових події:

1.За вказівкою офісу президента зеленського, північний апеляційний господарський суд у складі колегії суддів, головуючого: Пономаренка Є.Ю., суддів: Руденко М.А., Суліма В.В., при секретарі судового засідання Мовчан А.Б. подарував 7.5 мільярдів гривень ізраїльським шахраям і.коломойському і г.боголюбову. Таким чином, пограбувавши українців на цю суму! До речі, обов’язково запишіть і запам’ятайте ці прізвища, бо саме у них та їх нащадків ми будемо забирати ці гроші сторицею!!!

2.Ізраїльський шахрай і.коломойський дав інтерв’ю The New York Times в якому продемонстрував своє зневажливо-презирлеве відношення до українців. А також прояснив своє безрадісне майбутнє.

Ігор коломойський признався, що зараз американці і британці у його життєвій схемі “принижуйся і принижуй”, категорично відмовились бути його господарем. Бо для них мати справу із міжнародним злодієм, шахраєм і вбивцею є категорично неприйнятним. А тому у нього залишився єдиний шлях – смоктати у дідугана путіна. Він розуміє, що цей шлях не ідеальний і він може призвести до тюрми, чи могили. Але шанс, як у гобліна-кримського у нього є і бєня прагне ним скористатися.

Та кривавий карлик поставив перед коломойським ряд завдань та умов, які можливо вбережуть останнього від наглої смерті і принесуть значний гешефт.

1.Змусити нинішнє клоунське українське керівництво відмовитися від співпраці з Міжнародним валютним фондом.

2.Навколішки просити кредити у кривавого кацапського карлика.

3.Терміново забути усіх загиблих і поранених українських Героїв та зробити вигляд, що їх подвиги були марними.

4.Швиденько попроситися у нову московську колонію і радіти, коли українські хлопці будуть гинути за рассею по всьому світу.

5.Всіляко залякувати українців та їх нинішніх клоунів-керівників, що якщо вони не погодяться, то кацапські танки скоро стоятимуть біля Кракова та Варшави. А НАТО, в цей час, забруднить свої штани й купить «памперси», – додав коломойський. Бо він добре пам’ятає, як у нього самого завжди регулярно виникали такі казуси у скрутні моменти життя.

6.Якщо ж наведені кроки все ж не приведуть українців у кацапське ярмо, то підлесливим голоском потрібно пояснити їм, що насправді Сполучені Штати просто використовують Україну, щоб ослабити свого геополітичного суперника – мокшандію. А саме вона і тільки вона є справжнім другом і братом українців.

Воїни Добра

Мережа Правди

ваш коментар: